Over ons

Onze showroom

Wij willen graag uw droom badkamer verwezenlijken en u laten genieten van de voorbeelden in onze showroom. Dankzij onze ervaring op het gebied van installatie techniek en ontwerpen van badkamers kunnen wij vele verwachtingen waar maken. Wanneer u bij ons in de showroom rond loopt kunt u alvast dromen over uw eigen badkamer. Diverse opstellingen zult u vinden in onze ruime showroom van ca 900 m2. Bij Frans Wilmink Installatietechniek wordt u persoonlijk geholpen, en kunt u rustig rondkijken.

DSC02541
Meer dan 30 jaar
ervaring
Afspraak is afspraak
Honderden tevreden
klanten

Een contact voor alles

Wij willen u ontzorgen en daarom van ontwerp tot oplevering dezelfde service bieden. Een contactpersoon die van bestelling tot oplevering uw contact blijft en hierdoor precies weet welke afspraken gemaakt zijn. Wij bestaan niet voor niets al bijna 30 jaar in Almelo en hebben al vele badkamers opgeleverd. Er is geen druk, geen contract tijdens uw eerste bezoek. Geniet van onze showroom, bedenk wat u graag wil en bij Frans Wilmink laten wij uw bezoek dan ook een beleving zijn.

Onze installatieservice

Wij ontwerpen, demonteren, installeren en plaatsen uw badkamer. Maar uiteraard ook een cv-ketel wordt mee genomen. Alle onderdelen in huis op het gebied van technische installaties spelen een rol, ook bij de badkamer. Bij Frans Wilmink installatietechniek nemen wij u mee en leggen we stap voor stap uit hoe onze aanpak gaat. Geen verassingen achteraf, mocht er onverhoopt wel wat mis gaan dan wordt dit snel en adequaat opgelost omdat onze monteurs uiteraard dagelijks op de zaak komen.

Frans Wilmink Loodgieter

Contact opnemen

Toe aan een nieuwe badkamer of gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de installatietechniek? Neem dan contact met ons op, of schiet een terugbelverzoek in!