Dak- en Zinkwerk

Als erkend installatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in dak- en zinkwerk. Of het nu gaat om het vervangen of plaatsen van dakbedekking, goten of zinken-koperen daken, of om reparaties en reiniging van uw dakgoot of dakbedekking, wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Dakbedekking

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van dakbedekking maar wij regelen ook het plaatsen of eventueel vervangen van uw dak c.q. dakopbouw wanneer dat noodzakelijk mocht zijn. Is het dak van uw woning of aanbouw vervanging nodig? Bel dan met Frans Wilmink Installatietechniek.

medium-shot-man-working-with-earphones
worker-performs-overhaul-roof-residential-building

Lekkages verhelpen

Wanneer een dak slecht wordt onderhouden, maar ook na jaren trouwe dienst is er een hoger risico op lekkages. Het zijn helaas niet altijd zichtbare lekkages waardoor de schade soms groter is dan het op eerste gezicht lijkt. Daarom is een grondige inspectie na het winterseizoen bijvoorbeeld wel op zijn plaats. Dakleer heeft veel te lijden van vorst en bladeren op het dak. Verder verstoppen goten door allerlei bladeren en mosgroei. Al met al is verkomen beter dan genezen.

Onderhoud

Wij zeiden het al eerder hierboven, door weersinvloeden maar vooral laten zitten van bladeren en andere dingen die in goten terecht kunnen komen, slijt dakleer en zinken of kunststof goten. Regelmatig goten vrij maken, de las en lijmnaden te bekijken. Het dak vrij maken en ook hier goed letten op de overlap naden of er geen scheuren inzitten kan er voor zorgen dat u jarenlang plezier heeft van goten en dakleer.

long-shot-man-working-roof

Wilt u meer weten over dak- en zinkwerk, neemt u dan contact op met Frans Wilmink Installatietechniek. Bij het kleinste vermoeden van een lekkage, is het verstandig om even te bellen. Wij kunnen kleine reparaties makkelijk uitvoeren, na een winterseizoen is het vaak beter om uw zinkwerk goed te controleren. Wij zijn gevestigd in Almelo maar ook werkzaam in de gehele regio.

Contact opnemen

Toe aan een nieuwe badkamer of gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de installatietechniek? Neem dan contact met ons op, of schiet een terugbelverzoek in!