CV-ketels

CV-ketels zijn op dit moment nog steeds het meest gebruikte verwarmingstoestel in Nederland en veel huizen in Almelo en omgeving maken er nog steeds gebruik van. Echter, na 15 jaar neemt het rendement van de ketel af en kan het vervangen ervan voordeliger zijn dan het onderhoud. Gelukkig zijn er veel merken en soorten ketels met verschillende rendementen, waarover veel informatie te vinden is op internet. Wij zijn een erkend installatiebedrijf en hebben ervaring met onderhoud van Vaillant, Remeha en Nefit ketels en kunnen ook andere merken servicen.

CV-ketel vervangen

Natuurlijk wordt het vervangen van een cv-ketel zo lang mogelijk uitgesteld vanwege de hoge kosten. Maar als u de kosten voor het vervangen van onderdelen en het gebruik van een oude ketel opweegt tegen de kosten van een nieuwe ketel, kan het zijn dat u sneller bespaart dan u denkt. De aanschaf van een nieuwe ketel kan leiden tot een besparing van €100 tot €500 per jaar, afhankelijk van de leeftijd en staat van uw oude ketel.

Cv-ketel-vervangen-FW-1024x683-panorama
Boiler, electronic water heater hanging on blue wall. Home plumbing electric fixture with pipes for heating cold aqua. Energy and cash savings smart system equipment. Realistic 3d vector illustration

CV-ketel kopen

Een nieuwe ketel kiezen hangt af van uw gezinssituatie en uw woning. Om jarenlang zonder storingen te genieten van verwarming en warm water, is het belangrijk om u goed te laten informeren over de mogelijkheden. Voorkom dat u bij een defect dezelfde ketel vervangt en laat u adviseren over een geschikte vervanger die bijvoorbeeld meer warm water levert. Frans Wilmink Installatietechniek kan u hierbij helpen en zorgt voor een snelle vervanging van uw oude ketel.

Contact opnemen

Toe aan een nieuwe badkamer of gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de installatietechniek? Neem dan contact met ons op, of schiet een terugbelverzoek in!