Installatietechniek

Sinds 1988 is Frans Wilmink Installatietechniek een toonaangevend bedrijf in de sanitair markt, verwarming en dakwerken. Ieder jaar gaan al onze medewerkers op cursus om bij te blijven in de snel veranderende installatiewereld. De huidige technieken op het gebied van verwarming en domotica gaan snel, maar ook op het gebied van sanitair blijven we bij.

Wat is installatietechniek?

Installatie techniek is een ruim begrip. Met installatie techniek wordt bedoelt dat wij allerlei technische installaties in en om huis kunnen maken cq aanleggen. Daarbij moet u dan denken aan water leidingen, elektrische installatie, afvoer buizen maar ook bijvoorbeeld uw media (TV, computer) aansluitingen tot zelfs een domotica installatie om uw leven te makkelijker te maken. Vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp om maar eens een voorbeeld te noemen komt steeds meer voor. En alle onderdelen tezamen zitten wel in de badkamer verzameld.

Veilige installatie

Er zijn al heel veel verhalen bekend van ondeugdelijke installaties, meestal is het doordat er later bijgeklust is aan een bepaalde installatie zonder kennis van de techniek of originele aansluiting. Maar het meest in het nieuws was de laatste jaren de verstikking van mensen door een ondeugdelijke cv-installatie. Daarom is het inhuren van een vakman die uw installatie aanlegt, die garantie geeft op arbeid en materiaal wellicht een betere keuze. Maat ook regelmatige controle zoals bij de CV-ketel is geen overbodige luxe.

Onze zekerheden

Daarom is het belangrijk dat onze monteurs bij blijven en wij iedere keer uw installatie storingsvrij kunnen aansluiten. Dankzij de persoonlijke benadering begeleiden wij uw project geheel in eigen huis en heeft u een contactpersoon die er alles van af wat weet.

Onze zekerheden zijn:

  • Eigen vakmensen
  • Garantie op werk en materiaal
  • Werken met gerenommeerde merken
  • Aangesloten bij branchevereniging

Contact opnemen

Toe aan een nieuwe badkamer of gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de installatietechniek? Neem dan contact met ons op, of schiet een terugbelverzoek in!