Uw droombadkamer

De installatie van uw droombadkamer

Uw badkamer maken is een specialisme, een compleet pakket van diverse werkzaamheden die leiden tot uw droom badkamer. Een badkamer bestaat uit vele onderdelen die je niet ziet, en veel technische installaties die alleen maar ook met elkaar moeten werken. Denk daarbij aan een afvoer systeem wat niet zomaar bij elkaar aangesloten mag worden. Een water systeem waarbij uw douche genoeg water moet geven en uw douche ook die heerlijke douche ervaring wordt. Maar daarnaast is er nog het vocht wat in een badkamer ontstaat tijdens douchen wat geen invloed mag hebben op uw mooie badkamer spullen.

3-Landelijke-badkamer
Frans Wilmink Loodgieter

Wat komt er in een badkamer?

Al met al zijn er veel onderdelen in de badkamer waar wij over nadenken en u alleen hoeft te genieten van die droom badkamer. Het begint met ontwerpen, waar komen de diverse onderdelen te staan. Kan het anders dan het nu is (in principe is alles mogelijk). Soms moeten er concessies gedaan worden in het ontwerp omdat uw huis installatie diverse onderdelen op een bepaalde plek heeft. Vooradat wij beginnen moeten eerst alle onderdelen besproken worden. Diverse praktische mogelijkheden besproken. Denk bijvoorbeeld aan de tegenwoordig zeer populaire regendouches. Die hebben dankzij nieuwe technieken maar 10 tot 15 liter water per minuut nodig maar heeft u een heel oude ketel in huis kan het zo maar zijn dat deze dat niet trekt. Of wilt u gelijktijdig kunnen douchen en de kraan gebruiken in de badkamer. Een verlichtingsplan is afhankelijk van de indeling en diverse onderdelen, wat wilt u belicht zien, wilt u een bepaalde sfeer. Heel veel onderdelen hebben met elkaar te maken en staan met elkaar in verbinding in de badkamer.

Investering in uw droom

Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met het maken van badkamers, en blijven wij ieder jaar op de hoogte van de nieuwste technieken, vernieuwde mogelijkheden en de laatste trends op badkamer gebied. Hierdoor kunnen wij van begin tot eind u begeleiden en heeft u een contact persoon waar u op terug kunt vallen. Tenslotte is een droom badkamer een investering voor vele jaren en wilt u er zeker zo lang echt plezier aan beleven en van genieten. Laat daarom niet door de eerste de beste een badkamer maken, en kijk rond in badkamerland. U moet ook een goed gevoel hebben bij diegene die uw badkamer maakt, hij of zij is per slot van rekening degene die uw droom kan waar maken of kan breken.

2-Aquasound-luxe-badkamer
DSC02541

Onze showroom

Kom gerust langs in onze showroom en proef de sfeer in ons bedrijf, wij doen alles in eigen beheer en met eigen monteurs die ook ieder jaar worden bijgeschoold. Wij hebben expertise op alle gebieden die voorkomen zoals installatie technieken, elektrische installatie, CV installatie en uiteraard een van de belangrijkste stappen in een nieuwe badkamer: tegelzetten. Een slechte tegelzetter kan het gezicht van uw badkamer volledig verpesten of juist uw ultieme droom verwezenlijken.

Contact opnemen

Toe aan een nieuwe badkamer of gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de installatietechniek? Neem dan contact met ons op, of schiet een terugbelverzoek in!