Wie zijn wij

Frans Wilmink Installatietechniek in het kort

Installatie techniek

Showroom aan de Virulyweg te Almelo

Wij willen graag uw droom badkamer verwezenlijken en u laten genieten van de vele opstellingen in onze showroom. Dankzij onze deskundige ervaring op het gebied van installatietechniek en het ontwerpen van badkamers kunnen wij vele verwachtingen waarmaken. Wanneer u bij ons in de showroom rondloopt kunt u alvast fantaseren over u eigen droombadkamer. Bij Frans Wilmink Installatietechniek wordt u persoonlijk geholpen, en kunt u rustig rondkijken.

Een contact voor alles

Wij bieden van ontwerp tot oplevering dezelfde service. Een contactpersoon die van bestelling tot oplevering uw contact blijft en hierdoor precies weet welke afspraken gemaakt zijn. Wij bestaan niet voor niets al 30 jaar in Almelo en hebben al vele badkamers opgeleverd. Er is geen druk, geen contract tijdens uw eerste bezoek. Geniet van onze showroom, bedenk wat u graag wil en bij Frans Wilmink laten wij uw bezoek dan ook een beleving zijn.

Showroom Frans Wilmink installatietechniek
Wand - en vloertegels

Frans Wilmink Installatietechniek

Wij ontwerpen, demonteren, installeren en plaatsen uw badkamer. Maar uiteraard ook aan een cv-ketel wordt gedacht. Voor ons spelen alle onderdelen in het huis of bedrijf op het gebied van technische installaties een rol. Bij Frans Wilmink installatietechniek nemen wij u mee en leggen we stap voor stap uit hoe onze aanpak gaat.