Cerdic sauna
Cerdic sauna2

Sauna's

Wat is een sauna.

Een sauna is een afgesloten ruimte waarin een warmtebron de temperatuur zodanig hoog maakt dat je begint te zweten en hierdoor je eigen lichaam aan het werk zet om je verontreinigingen te verwijderen. Het brengt je lichaam naar koorts temperatuur zodat het hierdoor vele ziektekiemen verwijdert.

Gezond?

Een sauna gang is heel gezond voor je lichaam maar ook je geest. Het heeft een enorme ontspannende werking op je geest. Je komt helemaal tot rust door de warmte, de sfeer en laat alle spanningen gaan. Doordat de hoge temperatuur diep in je huid doordringt worden zoals eerder genoemd de ziektekiemen uit je lichaam gedreven maar je blijft ook gezond. Je spieren ontspannen veel meer en veel klachten verdwijnen hierdoor. Veel mensen die regelmatig dit mee maken vertellen ook vaak dat ze nooit meer griep hebben.

Kopen of openbaar?

Je kan uiteraard naar de vele openbare sauna's waar ook een sociaal aspect bij komt te kijken. Maar voor velen is die gang ook juist weer een belemmering. Of wegens tijd gebrek om naar een openbare plaats te rijden wordt dit vaak over geslagen. Daarom is een sauna in uw huis of buiten een investering in uw gezondheid.

Welke soort is voor u.

Wij verkopen diverse sauna's van het merk Cerdic, zij bestaan al jaren en onze samenwerking is even lang. Hierdoor weten wij dat de kwaliteit de beste is, hun kennis up-to-date en hun service perfect. Er is veel keuze in soorten en modellen, van basis tot geavanceerde luxe binnen en buiten sauna's. Welk model u kiest is afhankelijk van uw eigen wensen, ervaring en budget.

De een heeft liever het snellere infrarood en de andere geniet van de hogere temperaturen en neemt er echt de tijd voor. kortom laat u goed informeren over welke sauna voor u het beste is.